Geboortekaartje Noé

Geboortekaartje Isa

AlleenSamen festival 2013

Op zaterdag 13 mei was de 2de editie van ons AlleenSamen festival, in het wijkgebouw de Romeijnshof. Het was weer een groot succes! 

Het AlleenSamen festival

 

Zaterdag 10 september  was  de eerste editie van het AlleenSamen festival op het veld bij de Wion.

Er stond een festivaltent met daarin 2 workshops, zang en dans, van de SKVR en een accordeonoptreden. Naast de tent was een informatiemarkt en op het veld waren demonstraties van een aantal beweegaanbieders uit de wijk.

 

Ook de inwendige mens waren we niet vergeten. De Wion had de barbecue aangestoken voor saté, daarnaast hadden we een foodtruck , een ijskar en een tuktuk met een barista voor koffie en thee.

 

Aan het eind van het festival hebben we het boek met de kaarten uitgereikt aan Elly van der Rijst.

 

Het was een groot succes. Er is gedanst, gezongen, gelachen, er zijn nieuwe contacten gelegd.

 

Het smaakte voor ons en voor de gasten naar meer.

 

Op naar een volgende editie!

Pensionering Elly van der Rijst

Elly van der Rijst is 1 juli met pensioen gegaan.

Ze wilde geen afscheidsreceptie of cadeaus. In plaats daarvan konden haar patiënten een kaart te sturen met een foto en eventueel een bijdrage voor het AlleenSamen festival, een festival voor alleenstaande ouderen wat wij als een soort nalatenschap aan haar hebben georganiseerd.

Afgelopen tijd hebben we niet stil gezeten. We hebben gelukkig heel veel kaarten mogen ontvangen, daar is een mooi boek van gemaakt. 

Op zaterdag 10 september was de eerste editie van het AlleenSamen festival. Tijdens het festival hebben we het boek aan haar uitgereikt.